Fotoboek maken

Ik vind het altijd super leuk om een mooi fotoboek te maken. Het is vaak een herinnering van iets moois of iets heel leuks wat je af en toe even kan pakken en door kan bladeren en dan ben je weer even in dat moment. Via Saal Digital de software gedownload en aan de slag. Wat voor boek ga ik deze keer maken…. Een portfolio! Ja dat is het. Een mooi boek met al mijn werk van de afgelopen periode. Dus een avondje alle foto’s doorlopen en in een mooi boek verwerken. Het is via deze site echt super makkelijk te doen. Geen ingewikkelde programma’s gewoon simpel en overzichtelijk.
Besteld op Zondagavond en vandaag al in huis… En wat is hij leuk geworden

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s